Ons team staat graag voor je klaar

Ons advieskantoor bestaat uit een team van drie bevlogen specialisten die uit ervaring weten hoe prettig het is als de klant echt centraal staat. Vanaf het eerste contact merk je dat de persoonlijke benadering je direct op je gemakt stelt. Geen opdringerige manier van werken maar alle tijd voor jou als klant.

 

Edward Zeevat – Adviseur hypotheken en verzekeringen

Oprichter en eigenaar van Zeevat Hypotheken en verzekeringen. Hij stelt de klant centraal in financieel advies. Edward maakt financiële zaken begrijpelijk, zodat jij weet waar je voor kiest. Zelfs bij een geheel vrijblijvend adviesgesprek neemt hij helemaal de tijd voor je.

Meer weten over Edward? Klik hier…

 

Ben Winkler – Adviseur hypotheken en verzekeringen

Ben is op 1 augustus 2020 bij ons advieskantoor in dienst getreden. Zijn gedrevenheid als jong financieel adviseur is een goede toevoeging aan ons team. Hij maakt makkelijk contact en is makkelijk in de omgang. Je zult je snel op je gemak voelen bij Ben, een goede basis voor advies in verzekeringen en hypotheken.

Meer weten over Ben? Klik hier…

 

Monique van den Hoorn – Adviseur hypotheken en verzekeringen

Monique is sinds 1 januari 2018 werkzaam voor ons advieskantoor. Haar instelling om klanten centraal te stellen past helemaal bij hoe wij ons advieskantoor runnen. Ze is enthousiast en energiek en daarom prettig in de omgang met onze klanten. Spreek haar gerust aan als je haar toevallig tegen het lijf loopt.

Meer weten over Monique? Klik hier…

 

Petra Zeevat Pieren – Backoffice en dossiervorming

Na je akkoord met het advies van Edward of Monique kom je in contact met Petra. Petra onderhoudt het contact met jou als klant, de betrokken makelaars en notarissen. Daarnaast houdt Petra zich bezig met het afhandelen van schades, het wijzigen van verzekeringen en de volledige administratie van ons advieskantoor.

Meer weten over Petra? Klik hier…