Persoonlijk hypotheekadvies

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen is een full-service adviesbureau. Naast een professioneel en onafhankelijk hypotheekadvies, begeleiden wij je volledig tot en met de oplevering van jouw nieuwe woning.

Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten en zorgen voor:

  • De voor jou meest passende hypotheek door middel van onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies.
  • Het contact met de notaris waar jouw hypotheek gaat passeren.
  • De taxatie van je eigen woning.
  • Afspraken met je makelaar over de oplevering van jouw eigen woning.

Na het passeren van je hypotheek blijven we regelmatig contact met je houden om te zorgen dat jouw hypotheek up-to-date blijft. Je persoonlijke omstandigheden en de wetgeving kunnen veranderen. Dan is het prettig om te weten dat jouw hypotheek zo nodig mee verandert.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij werken met verschillende hoogstaande hypotheekverstrekkers samen. Zo kunnen wij een onafhankelijk hypotheekadvies garanderen. Wij werken onder andere samen met Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, ING Bank en SNS Bank. Weten met wie we nog meer samenwerken? Klik dan hier…

Door deze samenwerkingen kunnen wij het product vinden dat aansluit op jouw wensen. Ieder persoon en iedere situatie is weer anders, daarom gaan wij niet uit van standaard oplossingen maar kijken we samen met jouw naar je situatie. Wat vind jij belangrijk? Waar voel jij je prettig bij? Dat zijn belangrijke uitgangspunten waar we ons advies op baseren. Door deze werkwijze en onze onafhankelijkheid kan je rekenen op eerlijke adviezen waarbij jij centraal staat.

 

Onze werkwijze

Onze adviesgesprekken voeren we graag bij jouw thuis en wanneer dat jou het beste uit komt. Ook ’s avonds of zelfs bij uitzondering in het weekend. Waarom bij jouw thuis? Omdat je daar alles bij de hand hebt en jij je op je gemak moet voelen tijdens onze adviesgesprekken. De beste beslissingen neem je uiteindelijk in een vertrouwde omgeving. En daar werken wij graag aan mee. Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier…

 

Aan wie geven wij hypotheekadvies?

Natuurlijk aan iedereen die het nodig heeft. Dat is het beste onder te verdelen in:

  • Iedereen die een huis wil kopen en verkopen of je nu jong of oud(er) bent.
  • Starters, hier hebben we ruime ervaring mee. Ook op het gebied van startersleningen.
  • Zelfstandige ondernemers, vaak denken of horen ondernemers dat zij geen hypotheek kunnen krijgen. Zelfs als je nog maar kort ondernemer bent kunnen wij al veel voor je betekenen.
  • Iedereen die er over denkt om bijvoorbeeld een hypotheek over te sluiten.

 

Wil je ook een onafhankelijk hypotheekadvies?

Neem dan contact met ons op.
Contact
 Contact-Zeevan-Hypotheken-en-Verzekeringen