Persoonlijk advies voor passende financieringen

Een financiering, waar is dat nou voor bedoeld? Bijvoorbeeld om een woonwens in vervulling te laten gaan of om een financiële tegenvaller op te lossen. Dit zijn belangrijke zaken in het leven en een financiering is niet zonder risico’s. Daarom is een goed advies dat is afgestemd op je persoonlijke situatie van groot belang.

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen kijkt naar de voor jou best passende financieringen en neemt als het regelwerk uit handen. Dienstverlening met een Plus; zonder zorgen voor jou.

 

Financiering om een woonwens in vervulling te laten gaan

Aangezien wij veel hypotheekadviezen geven, kan je bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen uitstekend terecht voor financieringsadvies dat bedoeld is voor je woning. Bij een woonwens denken wij bijvoorbeeld aan een verbouwing, een aanbouw of dakkapel. Het is gemakkelijker om een financiering te krijgen voor een dergelijke doeleinde dan een hypotheek op zich. Daarom kan dit een oplossing bieden als het gaat om de verbouwing van je nieuwe woning.

Maar een financiering is ook goed te gebruiken als je woning hoog nodig toe is aan een verbouwing waarvoor het spaargeld net even te kort schiet. Of dat je door de komst van een kleine eigenlijk wel een dakkapel nodig hebt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al zo lang de droom hebt om een aanbouw aan de keuken te maken dat het nu echt tijd is.

We denken graag met je mee om deze zaken te financieren en waar te maken. We zullen je duidelijk vertellen wat wel en niet haalbaar is en aan wat voor lasten je moet denken bij een financiering.

 

Een financiering om een tegenvaller op te vangen

Het kan iedereen wel eens gebeuren dat er een financiële tegenvaller plaats vindt. Of het nu is dat je een fout in je begroting hebt gemaakt of door een schade waardoor er financiële problemen ontstaan, het is vervelend en je had liever niet in deze situatie gezeten. En bovenal, je zit met je handen in het haar hoe je dit nu op moet lossen. In zulke gevallen kan een financiering helpen.

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen adviseert wat voor jou de beste oplossing is. Is een financiering in dit geval de beste oplossing of is een andere oplossing beter aan te raden? Wat voor lasten komen bij een financiering kijken en kan je die dragen. Een financiering moet een langdurige oplossing bieden en het probleem niet voor korte tijd wegnemen waarna het misschien nog groter terug komt. Bij ons advieskantoor kan je rekenen op eerlijke adviezen zodat jij de juiste oplossing kan vinden.

 

Een financiering die past bij je persoonlijke situatie

Wat het doel ook is van je financiering, je zoekt die financiering die past bij jouw en jouw persoonlijke situatie. Graag adviseren wij je over de vele financieringsmogelijkheden. En daar doen wij graag een stap extra in.

We kijken met je mee welke lasten jij kunt dragen en wat daar in een verstandige keuze is. Ook kijken we met je mee of het totale benodigde bedrag gefinancierd moet worden of dat het op een andere manier aangevuld kan worden. Jij als klant staat centraal en wij helpen je bij het maken van de juiste keuze, tegelijk zorgen we er daarmee voor dat je geen misstap begaat.

Als jij je keuze hebt gemaakt zorgen wij voor de administratieve afhandeling. Zodat jij er geen zorgen om hebt en er op kunt vertrouwen dat alles goed geregeld is. Kortom, je financiering is bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen in goede handen.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken…

 

Op zoek naar een passende financiering?

Neem dan contact met ons op.
Contact
 Contact-Zeevan-Hypotheken-en-Verzekeringen