Onze werkwijze, een persoonlijk advies voor je hypotheek of verzekering

Een persoonlijk hypotheekadvies of verzekeringsadvies start bij het eerste contact. Bij het maken van een afspraak kiezen we een datum en tijd die jou het beste uit komt. Bij uitzondering kunnen we je zelfs in het weekend bezoeken als doordeweeks niet lukt door bijvoorbeeld je werk. Daarbij heb je natuurlijk geen zin om lang te wachten totdat de afspraak plaats kan vinden. Daarom hebben wij onze werkwijze zo aangepast zodat we vaak al op zeer korte termijn bij je langs kunnen komen. Daarbij kan je denken aan een afspraak binnen één week.

 

Een adviesgesprek waarbij jij je op je gemak voelt

Adviesgesprekken voeren wij graag bij jou thuis, waar je alle relevante gegevens bij de hand hebt. Je praat toch ook veel makkelijker over je hypotheek en verzekeringen als je in je eigen omgeving bent? Het is ons doel dat jij je op je gemakt voelt.

 

De kennismaking

Waarschijnlijk is ons eerste contact telefonisch geweest bij het maken van een afspraak. Daarbij winnen wij vaak al wat ‘algemene’ informatie in om zo voorbereid het gesprek in te gaan. In dit eerste gesprek:

  • Brengen wij je huidige situatie in kaart.
  • Bespreken wij jouw persoonlijke wensen op het gebied van je hypotheek en/of verzekeringen.
  • Kijken we naar de verschillende mogelijkheden om jouw wensen te realiseren.

Op basis hiervan formuleren wij jouw op maat gemaakte persoonlijk advies voor je hypotheek, verzekering of financiering.

 

Het gesprek over jouw persoonlijke advies

Ook voor het tweede gesprek komen we gewoon naar jou toe. Tijdens dit gesprek lichten we je hypotheekadvies en/of verzekeringsadvies uitgebreid toe. Vind je het lastig om om alles te begrijpen? Geen zorgen, wij lichten onze adviezen in begrijpelijke taal toe. Zo weet je écht waar je aan toe bent en heb je alle ruimte om de juiste keuze te maken.

 

Een blijvende relatie

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen investeert veel in een blijvende relatie. Dit betekent dat wij ook na de afhandeling van je hypotheek en verzekeringen met je in contact blijven. Zo blijf je ervan verzekerd dat je financiële pakket up-to-date blijft; aangepast aan de huidige wetgeving en aan jouw persoonlijke omstandigheden.

 

Wil je een persoonlijk gesprek over jouw hypotheek of verzekering?

Neem dan contact met ons op.
Contact
 Contact-Zeevan-Hypotheken-en-Verzekeringen