Verzekeringen voor ondernemers bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen

Als jij een ZZP-er of MBK-er met maximaal vijf werknemers bent, dan adviseren wij je graag over je zakelijke verzekeringen. Verklein je risico’s en start het ondernemen met minder zorgen.

 

Het belang van zakelijke verzekeringen voor de ondernemer

Als ondernemer loop je risico’s die horen bij het ondernemen. Maar door zakelijke verzekeringen af te sluiten verklein je die risico’s die jij en je onderneming lopen. Daardoor heb je natuurlijk minder zakelijke zorgen. Maar je geeft jezelf en je onderneming ook meer kans om te blijven bestaan en succesvol te zijn. Want de (financiële) gevolgen kunnen enorm zijn als er iets gebeurd waar je geen zakelijke verzekering voor hebt afgesloten.

 

Particuliere verzekeringen dekken geen zakelijke risico’s

Je particuliere verzekeringen geven geen dekking voor jou als ondernemer. Een particuliere aansprakelijkheidsverzekering dekt bijvoorbeeld geen zakelijke aansprakelijkheid, daar is een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor nodig. Daarbij is het natuurlijk ook fijn als de apparatuur zoals de laptop of het gereedschap waar je mee werkt verzekerd is.

Voorbeeld: Je bent met een klant in gesprek en je laat je kop koffie over diens laptop vallen. De laptop is zo beschadigd dat er een nieuwe moet komen. Dan ben jij als ondernemer aansprakelijk, niet als particulier. Zonder een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering zul je deze kosten zelf moeten vergoeden. Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering ben je ingedekt voor dit soort risico’s.

 

Zakelijke verzekeringen zijn voordeliger dan je denkt

Veel ondernemers denken dat zakelijke verzekeringen duur zijn en zien daarom van deze verzekeringen af. Dit is echter een misverstand, wij kunnen veel zakelijke verzekeringspakketten bieden tegen een scherpe premie.

Als je gebruik maakt van verzekeringspakketten dan zijn er in veel gevallen pakketkortingen van toepassing.

 

Verzekeringspakketten op maat, speciaal voor de branche waarin jij werkzaam bent

Een verzekeringspakket bevat in ieder geval de volgende verzekeringen:

  • Aansprakelijkheisverzekering voor bedrijven en ondernemers
  • Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven en ondernemers

Daarnaast kunnen wij per branche nog allerlei aanvullende verzekeringen bieden. Als je werkzaam bent in de horeca heb je natuurlijk andere verzekeringen nodig dan als je in de bouw werkzaam bent.
Ons advieskantoor is hier zeer ervaren in en geeft advies op maat.

 

Zakelijk verzekeringsadvies op maat

Vind je het lastig om te bepalen wat slim voor jou is? Wil je een eerlijk advies over je zakelijke verzekeringen? Wij kijken naar je persoonlijke situatie als ondernemer en adviseren je op basis daarvan welke verzekeringen er van belang zijn. Wij laten het je ook weten als een bepaalde verzekering onnodig is voor jou of je onderneming.
Wil je een vrijblijvend advies op maat? Neem dan nu contact op…