De particuliere verzekeringen bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen biedt onafhankelijk verzekeringsadvies binnen een breed scala aan verzekeringen. Het kiezen van een goede verzekering kan lastig zijn, ons advieskantoor maakt het je gemakkelijk. Wij nemen je alles uit handen als het om de volgende verzekeringen gaat:

 

Autoverzekeringen:

Een autoverzekering verzekert je, afhankelijk van de dekking, tegen de schade die door of aan je auto wordt veroorzaakt. In Nederland is een autoverzekering verplicht vanuit de WAM (Wet Aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen).

Wij adviseren over de volgende dekkingen van de autoverzekering:

  • de WA-dekking
  • de beperkte cascodekking
  • de volledige cascodekking

Je autoverzekering afsluiten via ons advieskantoor heeft door onze manier van adviseren een groot voordeel ten opzichte van het rechtstreeks verzekeren bij een verzekeringsmaatschappij. Bij schade kijken wij bijvoorbeeld met je mee of je de schade het beste via de verzekeraar kan laten lopen of beter zelf kan betalen. Er moet namelijk rekening worden gehouden met je premie en je schadevrije jaren. Het kan zijn dat als je een schade indient bij de verzekeraar je zoveel meer premie gaat betalen dat je de schade beter uit eigen portemonnee kan betalen. (Als dat mogelijk is natuurlijk.)
Wij hebben meegemaakt dat verzekeraars zelf geen advisering geven op dit gebied.
Meer weten? Neem contact op…

 

Reisverzekeringen:

Zorgeloos op vakantie gaan, dat wil toch iedereen? Daarom is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Laat je door ons adviseren, wat past er bij jouw situatie? Bij een reisverzekering kan je kiezen voor drie soorten:

  • een kortlopende reisverzekering
  • een doorlopende reisverzekering
  • een annuleringsverzekering

Bij een doorlopende reisverzekering hoef je deze maar één keer af te sluiten en er niet meer naar om te kijken.

De dekking van een annuleringsverzekering betreft de kosten voor een annulering als je reis niet door gaat. Soms wordt er ook een gedeelte van de totale reiskosten vergoedt als je vakantie vroegtijdig wordt onderbroken. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de dekking van je annuleringsverzekering.

Een reisverzekering biedt je bijvoorbeeld dekking als er tijdens je vakantie iets wordt gestolen. Afhankelijk van de dekking, worden medische kosten in het buitenland ook door uw reisverzekering vergoed. De zorgverzekeraars vergoeden namelijk medische kosten op basis van de Nederlandse tarieven. Zijn de kosten in het buitenland duurder dan dat ze in Nederland zouden zijn? Dan draai je vaak zelf op voor het verschil. Met een goede reisverzekering kun je dat voorkomen.
Meer weten? Neem contact op…

 

Inboedelverzekeringen:

Hiermee ben je verzekerd tegen het oplopen van schade aan je huisraad. Daarbij kan je denken aan waterschade, schade door brand of als er bijvoorbeeld iets kapot valt. Bij een inboedelverzekering is een goed advies van groot belang. Je wilt bijvoorbeeld niet onderverzekerd zijn. Bij onderverzekering zal de verzekeraar maar een gedeelte van de schade uitkeren. Oververzekeren heeft ook geen meerwaarde want dan betaal je meer premie terwijl de verzekeraar alleen de daadwerkelijke schade uitkeert.

Bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen kan je rekenen op een professioneel advies waardoor de inboedel goed verzekerd is.
Meer weten? Neem contact op…

 

Opstalverzekeringen:

Bij het bezit van een eigen woning is een opstalverzekering van groot belang. Deze verzekering is in de meeste gevallen verplicht, dit is een eis van de hypotheekverstrekker. Stel dat je woning door een brand wordt verwoest, dan zijn de kosten enorm. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de emotionele schade. Dan wil je de zorgen rond de kosten van de schade daar natuurlijk helemaal niet bij hebben. Een goede opstalverzekering die de schade vergoed zorgt ervoor dat je onbezorgd van je huis kan genieten.

Als je een woning huurt moet de verhuurder de opstalverzekering afsluiten.

Bij een opstalverzekering gaat het om schade aan je woning, huisraad is hierbij niet inbegrepen.

Laat je door ons adviseren over je opstalverzekering. Tijdens een gesprek kunnen wij ook uitleg geven over wat de dekking precies is van een opstalverzekering.
Meer weten? Neem contact op…

 

Rechtsbijstandverzekering:

De naam zegt het al, bij een rechtsbijstandverzekering worden (afhankelijk van de voorwaarden) de kosten voor juridische bijstand vergoed. Het is zaak om je goed door Zeevat Hypotheken & Verzekeringen te laten informeren over de verschillende dekkingen.

Vaak biedt de rechtsbijstandverzekeraar bijstand door middel van een jurist die bij de verzekeraar werkzaam is. In overleg met de verzekeraar mag je een beroep doen op een externe advocaat of jurist.
Meer weten? Neem contact op…

 

Uitvaartverzekeringen:

Bij een uitvaartverzekering is het verzekerde bedrag specifiek bedoeld voor een begrafenis of crematie. Je nabestaanden zullen het bij je overlijden al moeilijk genoeg hebben, maak het hen gemakkelijk door een uitvaartverkering af te sluiten. Anders zullen de nabestanden terug moeten grijpen op hun eigen vermogen om de uitvaart te betalen. Een gemiddelde crematie kan € 7.500,- kosten en een gemiddelde begrafenis ongeveer € 10.000,-. Dit is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke wensen en de keuzes die de nabestaanden maken. Kies daarom voor onafhankelijk verzekeringsadvies en laat je door ons adviseren.
Meer weten? Neem contact op…

 

Overlijdensrisicoverzekeringen:

Bij het kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering kies je ook voor je nabestaanden. Met deze verzekering zorg je ervoor dat je nabestaanden financieel goed verzorgd achterblijven. Zo hoeven de nabestaanden zich minder tot geen zorgen te maken over de financiële situatie als je bent overleden.

Vaak is een overlijdensrisicoverzekering verpand aan een hypotheek. Zo hoeven de nabestaanden zich geen zorgen te maken over de woonsituatie nadat de verzekerde is overleden. Laat je door ons advieskantoor adviseren over bijvoorbeeld de hoogte van je overlijdensrisicoverzekering.
Meer weten? Neem contact op…