Onafhankelijk en persoonlijk verzekeringsadvies

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen biedt een onafhankelijk verzekeringsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en rekening houdend met jouw wensen. Altijd compleet en up-to-date verzekerd.

Veranderingen in jouw persoonlijke situatie, zoals gezinsuitbreiding of verhuizing, kunnen betekenen dat je verzekeringen niet meer passen bij jouw persoonlijke omstandigheden.
Zeevat Hypotheken & Verzekeringen B.V. zorgt er in dat geval voor dat je verzekeringen mee veranderen. Het enige dat je hoeft te doen, is ons op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen en wij dragen zorg voor het aanpassen van jouw verzekeringspakket.

 

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Wij kunnen een onafhankelijk verzekeringsadvies garanderen door met verschillende hoogstaande verzekeraars samen te werken. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Aegon, DAS, NH 1816 Verzekeringen en Reaal verzekeringen.
Wil je weten met wie wij nog meer samen werken? Klik dan hier…

De samenwerking met deze verschillende verzekeraars maakt het mogelijk om een verzekering te vinden dat aansluit op jouw wensen. Jij staat centraal, daarom kijken we samen met jou naar je persoonlijke situatie. Hoe ben je nu verzekerd? Zijn deze verzekeringen nog wel actueel? Ben je oververzekerd of juist onderverzekerd?
De overkoepelende vraag daarbij is natuurlijk of je verzekering of verzekeringspakket beter kan. Bijvoorbeeld dezelfde verzekering voor een betere premie, een betere dekking voor dezelfde premie of juist een totaal andere dekking omdat dat beter past bij je huidige situatie.

Door aan de ene kant samen te werken met verschillende goede verzekeraars en aan de andere kant goed te kijken naar je persoonlijke situatie en wensen kan je rekenen op eerlijke en onafhankelijke adviezen.

 

Onze werkwijze

Omdat jij alles thuis bij de hand hebt komen wij graag bij jou thuis voor onze adviesgesprekken. Dit kan overdag, ’s avonds en zelfs als het nodig is in het weekend.
We komen ook bij je thuis omdat dit jouw persoonlijke omgeving is, en dat past natuurlijk alleen maar bij de persoonlijke adviezen die wij geven. Zo kan jij uiteindelijk de beste keuze maken waar jij je prettig bij voelt. Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier…

 

Aan wie geven wij verzekeringsadvies?

Aan jou, als particulier of kleine ondernemer, als:

  • Je op zoek bent naar onafhankelijk verzekeringsadvies.
  • Je op zoek bent naar persoonlijk verzekeringsadvies.
  • Je graag goed verzekerd wilt zijn maar zelf moeite hebt met het vinden van de juiste verzekeringen.
  • Je wilt weten of je huidige verzekeringspakket nog wel bij je past en of het beter kan.
  • Je geen omkijken wilt hebben naar je verzekeringen en het graag over laat aan iemand die de verzekeringswereld kent als geen ander.
  • Kortom, een ieder die een verzekeringsvraag heeft.

 

Particuliere verzekeringen

Ons dienstenpakket omvat schadeverzekeringen, levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en pensioenen.
Kom hier meer te weten over onze verzekeringen voor particulieren…

 

Zakelijke verzekeringen

Ook voor de kleine ondernemers met maximaal vijf werknemers biedt Zeevat Hypotheken & Verzekeringen verzekeringsadvies. Denk daarbij aan verzekeringen zoals aansprakelijkheidsverzekeringen of rechtsbijstandverzekeringen.
Kom hier meer te weten over onze verzekeringen voor ondernemers…

 

Wil je ook een onafhankelijk verzekeringsadvies?

Neem dan contact met ons op.
Contact
 Contact-Zeevan-Hypotheken-en-Verzekeringen