Over Zeevat Hypotheken en Verzekeringen.

Zeevat Hypotheken en Verzekeringen is een onafhankelijk, transparant en flexibel financieel advieskantoor. Wij bezoeken je graag thuis, waar je alle gegevens bij de hand hebt. Wij garanderen je een onafhankelijk advies. Door met verschillende aanbieders samen te werken is het mogelijk een product te vinden dat aansluit bij jouw wensen. Na de afhandeling blijven wij met je in contact, Zeevat Hypotheken en Verzekeringen investeert veel in een blijvende relatie met zijn klanten.

Je kan bij ons terecht voor:

 

Onze werkwijze levert een persoonlijk advies op

Wij zijn niet gebonden aan kantooruren en jij daarom ook niet. In een eerste gesprek bezoeken wij je graag thuis, op het tijdstip dat het jou uitkomt. Ook voor een tweede gesprek komen wij gewoon naar je toe. Je ontvangt dan jouw op maat gemaakte advies, waarbij je uitgebreide toelichting krijgt.
Lees meer over onze werkwijze…

 

Je bent verzekerd van een onafhankelijk advies

Wij werken samen met een groot aantal aanbieders. Daardoor weten wij het mogelijk te maken, een product te vinden dat exact aansluit op jouw wensen. Zo is niet alleen ons advies persoonlijk, maar ook ons product. Of het nu om een hypotheek, verzekering of financiering gaat.
Meer weten over de aanbieders waarmee wij samen werken? Klik hier…

 

Ons vergelijken? Dat kan!

Wij hebben documenten beschikbaar die beschrijven wat ons advieskantoor voor jou kan doen. Andere dienstverleners bieden ook dergelijke documenten aan. Zo kan je ons vergelijken met anderen.
Klik hier om naar deze documenten te gaan…

 

De personen achter Zeevat Hypotheken & Verzekeringen

Als klant van ons advieskantoor krijg je te maken met Edward Zeevat en Petra Zeevat-Pieren.
Edward Zeevat komt bij je thuis en adviseert je over jouw hypotheek, verzekeringen en financieringen.
Meer weten over Edward Zeevat? Klik dan hier…
Bij de afhandeling krijg je te maken met Petra Zeevat-Pieren. Zij neemt de dossiervorming op zich. En heeft contact met jou, makelaars en notarissen.
Meer weten over Petra en wat zij doet bij ons advieskantoor? Klik dan hier…