Samen trappen we ALS de wereld uit!

Volgende maand is het al zover. Op 13 juni 2024 beklimmen wij de Mont Ventoux om ALS de wereld uit te trappen!
Als je nog niet hebt gedoneerd, wacht dan niet langer en klik hier…

 

Doneer voor Monique, we doen het voor haar en alle anderen

Een medicijn zal voor Monique te laat komen in het gevecht tegen ALS. Maar laat dat een motivator zijn dat het voor anderen niet zover hoeft te komen. Maar daar is geld voor nodig, veel geld. In het onderzoek naar deze ziekte en hoe het genezen kan worden. En daarom gaan wij de Mont Ventoux beklimmen en kan jij ons sponsoren.

 

Tour du ALS

Georganiseerd door: Stichting ALS Nederland
Editie: 12e editie
Datum: donderdag 13 juni 2024
Locatie: Mont Ventoux, Frankrijk
Hoe we de berg opgaan: wandelend, hardlopend en fietsend
Meer weten over ons team? Klik hier…

 

Kijk mee naar de editie van vorig jaar:

 

ALS

ALS staat voor “Amyotrofische Laterale Sclerose”, dit is een zenuw-/spierziekte waar ieder jaar veel mensen overlijden. Aanverwante ziektes zijn PSMA en PLS. Een medicijn bestaat nog niet. Daarom nemen wij deel aan Tour du ALS, om het wetenschappelijke onderzoek naar deze ziekte te steunen. Zodat de zorgt en het leven van mensen met ALS verbeterd kan worden. En uiteindelijk hopelijk een wereld kan bestaan zonder ALS.

 

Doneer voor Tour du ALS!

Klik hier…