13 juni 2024 Tour du ALS met 69 teamleden

Bieze Food Group, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & verzekeringen hebben samen 1 team gevormd om op 13 juni 2024 de Mont Ventoux te beklimmen om ALS de wereld uit te trappen!
Wij nemen deel aan Tour du ALS met 69 teamleden zetten wij ons in voor Tim, Leo, Monique en alle anderen…

 

Een sterk team rond Monique

Monique heeft haar leven om hoop, geloof en liefde gebouwd toen zij de diagnose ALS kreeg. Hopen en dromen over later is er niet meer, want het is opeens nu. Hoop kan veranderen in wanhoop. Er is geen hoop dat Monique beter wordt en dat is moeilijk te accepteren. Dus is haar wanhoop omgezet in daadkracht. Er is geloof dat er ooit een medicijn komt tegen ALS. Monique, en wij, weten dat dit medicijn voor Monique te laat zal komen. Maar dit maakt Monique onverbiddelijk met de woorden “Liefde overwint alles, misschien zelfs wel ALS”.

 

Met team met wel 69 leden naar Tour du ALS

Ons team bewijst dat liefde alles overwint en misschien wel ALS. En ons prachtige team met 69 leden bestaat uit prachtige mensen met ieder hun eigen motivatie. En met het doel om ALS de wereld uit te trappen.
Meer weten over ons team? Klik hier…

 

Een doelbedrag van € 125.000

En dat doelbedrag gaan we halen. Sterker nog, we willen er ver overheen gaan. En dat kunnen we alleen doen met iedereens hulp. Zelfs een kleine donatie maakt het verschil in de strijd tegen ALS. Vecht jij mee met Monique?

 

Doneer voor Tour du ALS!

Klik hier…