Onze band met banken en hypotheekverstrekkers

Wij kennen de banken en hypotheekverstrekkers waarmee we samenwerken en zij kennen ons. Deze persoonlijke band hebben we met de organisaties waar we rechtstreeks zaken mee doen, maar ook via inkoopcombinaties bouwen wij deze band op.

 

Een persoonlijke band heeft grote voordelen

Het investeren in een persoonlijke band met banken en hypotheekverstrekkers biedt grote voordelen. Zo gaan onze hypotheekaanvragen en het daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek vaak heel snel. Zo kan jij snel verder met je nieuwe woning en biedt je meer zekerheid aan de verkoper van je nieuwe woning.
Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat meer gecompliceerde dossiers doorgang kunnen vinden door onze persoonlijke band. Waar het vast loopt bij andere hypotheekadviseurs, hypotheekverstrekkers en banken, lukt het ons regelmatig wel om een hypotheek rond te krijgen.

 

Contactpersonen en directies bij banken en hypotheekverstrekkers

Bij de banken en hypotheekverstrekkers werken we vaak samen met dezelfde contactpersonen. Wij zorgen dat wij onze dossiers en aanvragen goed op orde hebben. Daardoor weten zij dat wat wij aanleveren, ook goed is. Daardoor vinden dossiers sneller doorgang en hebben deze contactpersonen ook vertrouwen in ons en kan er snel akkoord worden gegeven op een hypotheek.
Daarnaast komt het ook voor dat we contact hebben met de directie van een bank of hypotheekverstrekker. Zo krijgen zij inzicht in wat voor hypotheekadviseur Zeevat Hypotheken & Verzekeringen is en wij hebben ook een duidelijk beeld met wie we samenwerken.

 

Informeel contact

Zoals onze klant ons kennen, zo kennen de contactpersonen en directies ons ook. Een no-nonsense aanpak, duidelijk en eerlijk met een informele omgang. Dat zorgt er niet alleen voor dat het contact plezierig is, maar ook dat we van beide kanten weten waar we aan toe zijn. En dat biedt vertrouwen, een prachtige basis om snel en kwalitatief hypotheken aan te vragen en af te sluiten.

 

Bestaand netwerk en nieuw netwerk van banken en hypotheekverstrekkers

Door lange samenwerkingen hebben wij een persoonlijke band opgebouwd in ons bestaande netwerk. Denk aan BLG Wonen, Florius en Obvion.
Maar er komen natuurlijk regelmatig nieuwe banken en hypotheekverstrekkers bij. In ‘hypotheekland’ op zich, maar ook in ons netwerk. Als het bij de ene bank niet lukt, komen we nog wel eens bij een andere bank terecht. Door onze aanpak bouwen we daar al snel een goede band mee op. Als het van beide kanten goed werkt doen we natuurlijk vaker zaken met deze nieuwe partijen.

 

Heb jij een hypotheekvraag of wil je een hypotheekaanvraag doen? Bij Zeevat Hypotheken en Verzekeringen kan je altijd een vrijblijvend gesprek aangaan.

Klik hier om contact op te nemen