Zaterdag 9 september duiken we er weer in voor Tim, Monique en alle anderen!

Aanstaande zaterdag, 9 september, duiken wij er weer in. In streed tegen ALS, een vreselijke ziekte die onze collega en vriendin Monique getroffen heeft, zwemmen wij weer twee kilometer in de Loosdrechtse Plassen. Steun jij ons ook?

 

Nationale Waarborg

Via Nationale Waarborg zetten wij ons in voor de Stichting ALS Nederland. Al een aantal jaren zet Team Nationale Waarborg zich in tegen ALS. Inmiddels is er op die manier al meer dan 6 ton opgehaald. Maar het onderzoek moet doorgaan, er moet een oplossing komen, ALS moet geen doodvonnis meer zijn. Want ALS-patiënten leven maar 3 tot 5 jaar met deze ziekte.

 

De derde editie

Voor het derde jaar zwemmen wij, tijdens het 20 jarig jubileum feest van Nationale Waarborg, weer 2 kilometer in de Loosdrechtste Plassen. En anderen met ons, want niet alleen vanuit Zeevat Hypotheken & Verzekeringen doen wij mee. In totaal zijn er 7 teams.

 

Sponsor jij ons?

Wij doen het zware werk wel. Het enige dat we van jou vragen is of je ons wilt sponsoren doormiddel van een donatie. Klik hier…