Tour du ALS 2023 terugblik

Donderdag 8 juni 2023 trotseerden wij samen met Monique de Mont Ventoux. Dit was de elfde editie van Tour du ALS met 750 deelnemers die op de fiets, hardlopend of wandelend de Mont Ventoux beklommen tegen ALS. Wij namen deel met een team van 30 personen om samen met Monique naar de piek te gaan. Er kwamen veel emoties los tijdens onze deelname, zowel aan de voet van de berg als bij het bereiken van de top. We hebben gehuild, we hebben gelachen en we hebben feest gevierd. Hopelijk zijn we weer een stapje verder in onze strijd tegen ALS.

 

Wij hebben 167% van ons doelbedrag opgehaald! Dank jullie wel!

Veel van onze kennissen, vrienden, familieleden en klanten hebben een donatie gedaan om ons team te steunen, hartelijk dank daarvoor. Ons doelbedrag was 55.555 euro. Onder aan de streep hebben wij 97.840 euro opgehaald!

 

Walter van Zoeren heeft een video gemaakt voor De Stentor

Klik hier om de video te bekijken…

 

Ook is er een artikel over onze deelname geschreven: