Tour du ALS 2023 – Met Monique naar de PIEK!

Zoals velen van onze klanten en relaties weten is onze lieve vriendin en collega Monique getroffen door de vreselijke ziekte ALS. Met haar en voor haar gaan we Mont Ventoux ook in 2023 weer bedwingen om ervoor te zorgen dat ALS de wereld uitgetrapt wordt! Help je mee?

 

Help jij mee door te doneren?

Ieder bedrag dat we ophalen helpt mee in de strijd tegen ALS. Ons doelbedrag is 55.555 euro. Je kan als persoon maar ook als bedrijf een donatie overmaken.

Klik hier om te doneren…

 

Zakelijke sponsormogelijkheden

Je kan kiezen voor de sponsorpakketten Goud, Zilver en Brons. Ook is er de mogelijkheid om zakelijk een eigen bijdrage als donatie te doen. Welke keuze je ook maakt, je bedrijf helpt een goed doel en doet daarin een stap in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij vergroot je natuurlijk je naamsbekendheid, ieder sponsorpakket heeft zijn eigen voordelen.

Klik hier om de PDF met sponsormogelijkheden te downloaden…

 

Tour du ALS en Stichting ALS Nederland

Tour du ALS is er voor het vinden van de oorzaak en de oplossing voor de spierziekte die nog steeds dodelijk is. Om deze oorzaak en het medicijn te vinden is veel geld nodig. Daarom organiseert Stichting ALS de Tour du ALS.

Bezoek hier de website van Tour du ALS…
Bezoek hier de website van Stichting ALS…

 

Wacht niet langer en doneer nu!

Klik hier…