Stichting ALS Nederland Chocoladeletter Actie

Wij zijn met een prachtig team van mensen ons aan het in zetten voor de Stichting ALS in de hoop dat ze zo snel mogelijk iets vinden tegen deze slopende en altijd dodelijke ziekte. Het is verschrikkelijk om van dichtbij mee te maken wat deze ziekte met iemand doet😢
Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS zijn we diverse acties aan het opzetten in de hoop dat zoveel mogelijk mensen ons helpen.

De tijd van pepernoten en chocoladeletters is alweer aangebroken en daar willen wij graag op inhaken door zelf ambachtelijk gemaakte chocoladeletters te gaan verkopen. De letter “S” (240 gram) kan besteld worden in melk, puur of wit. Vanwege organisatorische redenen kunnen de overige letters van het alfabet helaas niet besteld worden. De inkoop van een chocoladeletter bedraagt € 3,25 en wij gaan de letters verkopen voor € 6,50.
De winst die we maken zetten we voorlopig apart en zal als ‘startkapitaal’ overgemaakt worden wanneer we ons team hebben aangemeld voor de Tour du ALS 2023. Oh ja, wisten jullie al dat we weer meedoen? Nee? Nou, bij deze…😊

De actie loopt t/m 4 november, dus “we hebben geen tijd te verliezen”. Hieronder tref je een formulier dat je gemakkelijk zelf kunt invullen, je kan ook hier een PDF downloaden en deze naar in-actie-voor-ALS@zeevat-advies.nl mailen. Wanneer het formulier is ingevuld en gestuurd, krijgt de klant een betaalverzoek van ons. De chocoladeletters kunnen op 25 en 26 november worden opgehaald in Apeldoorn.

We hopen dat we met deze actie een mooi bedrag ophalen! Dus lobby onder jullie familie, vrienden, kennissen en collega’s. Denk ook aan bedrijven, wie weet willen ze wel zo’n heerlijke chocoladeletter kopen voor hun medewerkers!