Een veranderende woningmarkt, zijn er nog wel mogelijkheden?

De rentes gaan omhoog, huizenprijzen gaan weer naar beneden, de economie is in beweging, er wordt gesproken over recessie en ga zo maar door. Logisch als jij je dan afvraagt of er nog wel mogelijkheden zijn wat betreft je hypotheek en het kopen en verkopen van je woning.

 

De woningmarkt, rentes, hypotheekland en economie zijn altijd in beweging

Als je over de loop van de jaren kijkt dan is er altijd beweging te zien in huizenprijzen, rentes en hypotheekregels. De economie heeft hier natuurlijk invloed op. Het is daarom belangrijk om ook nu te bedenken dat de veranderingen die nu zichtbaar zijn er ook gewoon bijhoren. Bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen zijn wij goed op de hoogte van deze veranderingen en kunnen wij je blijven voorzien van kwalitatief en persoonlijk advies.

 

Mogelijkheden rond hypotheken en woning aankoop blijven

Wij hebben altijd verder gekeken dan enkel ‘kille cijfers’. Wij denken graag met je mee om je woonwensen in vervulling te laten gaan. Daarbij denken wij in mogelijkheden en niet in problemen. Dat is ook het grote voordeel van onze onafhankelijkheid. Wij zijn goed op de hoogte van wat er gebeurd bij de hypotheekaanbieders en welke bank en hypotheekvorm het beste bij jou past. Hogere rentes betekend dus nog steeds dat er voor jou ook gewoon mogelijkheden zijn.

 

No cure, no pay met vrijblijvend hypotheekadvies

De juiste manier om er achter te komen wat jouw mogelijkheden zijn is door contact met ons op te nemen voor een adviesgesprek. Wij kijken met jou naar de je huidige persoonlijke situatie en vertellen je over de mogelijkheden. Op basis daarvan geven wij je een hypotheekadvies. Als wij je geen passende oplossing kunnen bieden dan werken wij volgens het “no cure, no pay principe”.

 

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is?

Neem dan nu contact op voor een persoonlijk advies: Klik hier…