Event tegen ALS: “Wij duiken er weer in” op 27 augustus

Om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland, nemen wij op zaterdag 27 augustus deel aan het event “Wij duiken er weer in”.

 

Impressie “Wijk duiken er weer in 2021”

 

Steun ons gevecht tegen ALS

Na onze deelname aan Tour du ALS staat het volgende event alweer in de planning: “Wij duiken er weer in”.
Op zaterdag 27 augustus is dit het ‘voorafje’ van de Amsterdam City Swim dat op 29 augustus plaats zal vinden.

Wij van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen nemen deel aan dit event om het gevecht tegen ALS voort te zetten. Wil jij ons steunen door te doneren?

Je kunt als particulier en als bedrijf doneren.

Klik hier en doneer voor de deelname van Edward!

 

Bezoek dit event met je collega’s als personeelsuitje.

Je aanwezigheid bij dit event wordt ook enorm op prijs gesteld. Je kan er een personeelsuitje van maken of het event met je relaties bezoeken.
Voor 65 euro per persoon heb je een geheel verzorgde en gezellige dag. Hiervan gaat 40 euro naar Stichting ALS Nederland.

Om 13:30 wordt je hartelijk ontvangen bij Ottenhome in Kortenhoef. De start van de swim is rond 14:30 uur, dat wil je natuurlijk niet missen.
Verder zal de dag gevuld worden met een BBQ, gezelligheid, muziek, een veiling en een drankje. Het wordt een prachtige dag.
Meld je aan door een e-mail te sturen naar marketing@nationalewaarborg.nl.

Klik hier en doneer voor de deelname van Petra!

 

Veilingitems gezocht.

Tijdens “Wij duiken er weer in” wordt er een veiling georganiseerd. Er zijn al enkele items aanwezig voor de veiling, maar dit is nog niet voldoende. Heb bijvoorbeeld een gaaf item of een bijzondere belevenis die je op kan geven voor de veiling? Mail dan naar marketing@nationalewaarborg.nl.