Sponsor ons voor Tour du ALS

In de afgelopen periode hebben we getraind om binnenkort de Mont Ventoux te bedwingen voor Tour du ALS. De tijd vliegt voorbij want binnenkort is het al. Op donderdag 9 juni 2022 gaan we van start.

 

Wil jij ons sponseren voor Tour du aLS?

In de afgelopen periode hebben we al een mooi bedrag opgehaald, de teller staat momenteel op 38.291 euro. Met dit bedrag zitten we rond de helft van ons streefbedrag. Dat geld is hard nodig om ALS te verslaan, daarom onze vraag: Wil jij ons sponseren?

 

Het team van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen

Vanuit Zeevat hypotheken & verzekeringen hebben wij een team samengesteld om de Mont Ventoux te beklimmen. Onze collega Monique van Hoorn kreeg vorig jaar een verschrikkelijke diagnose. Zij is pas 35 jaar. Haar verhaal lees je in de ALS special van InFinance.

 

De teamleden Edward en Bart gaan een extra uitdaging aan

Edward en Bart maken van Tour du ALS een mini triathlon. De dag voor de Tour du ALS gaan zij 2 kilometer zwemmen en de berg per fiets beklimmen. Een dag later lopen zij samen met ons team de volle 22 kilometer naar de top van de berg.

Wil jij ons steunen? Klik dan hier en doneer.