ACTIE: Ontvang 2 armbandjes bij een donatie van 100 euro of meer!

In de strijd tegen ALS willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor onze deelname aan Tour du ALS.

 

De actie

De eerste 15 mensen die 100 euro (of meer) doneren aan onze deelname voor Tour du ALS op naam van Monique ontvangen een speciaal setje ‘In Good & Bad Times-armbandjes’ van de Stichting ALS. Zorg dat je er op tijd bij bent, doneer snel!

 

Prachtige In Good & Bad Times-armbandjes

Deze ‘In Good & Bad Times-armbandjes’ zijn perfect om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft. Je ontvangt 2 armbandjes, een voor de ander en een voor jou. Als de ander en jij ze dragen zijn jullie aan elkaar verbonden. Een prachtige initiatief vanuit Stichting ALS.

 

Deze sponsoractie is mogelijk gemaakt door Zeevat Hypotheken & Verzekeringen

Wij hebben een voorraad setjes gekocht met een waarde van 24,95 euro. Waarvan 15 euro naar onderzoek is gegaan. Stichting ALS wordt dus extra gesteund door dit cadeau dat jij kunt ontvangen. En dat komt dan dus nog eens bovenop de 100 euro (of meer) die jij doneert om dit armbandje te kunnen ontvangen.

 

Doneer nu!

Doneer nu voor een van deze prachtige setjes!
Klik hier: https://www.tourduals.nl/actie/monique-van-den-hoorn