Monique heeft haar werk door de spierziekte ALS neer moeten leggen

Bij de groei van ons advieskantoor was Monique een van de eerste ‘extra’ adviseurs die bij ons kwam werken. Als adviseur in hypotheken en verzekeringen groeide haar kennis en kunde heel snel en is zij verantwoordelijk geweest voor een groot deel van de groei van ons advieskantoor en onze klantenkring. Daarnaast zijn wij als team, binnen Zeevat Hypotheken & Verzekeringen, meer dan enkel collega’s. We zijn heel persoonlijk bij elkaar betrokken.

We vinden het dan ook heel jammer dat zij haar werk neer heeft moeten leggen op haar jonge leeftijd. En dat terwijl ze zo vol in het leven staat en zo’n toegevoegde waarde heeft.

 

De spierziekte ALS heeft Monique gedwongen om te stoppen

Het doorzettingsvermogen van Monique heeft haar ver gebracht en ze heeft een mooie lange tijd voor ons advieskantoor mogen werken. Maar als ALS er niet was geweest had dat nog veel langer gekund en hadden we dat natuurlijk ook graag gezien.

De spierziekte ALS (amyotrofische laterale sclerose) weerhoudt haar er van om haar werk voor ons te blijven doen, maar Monique blijft aan ons team verbonden.

 

Wij vechten met Monique mee tegen ALS met onze deelname aan Tour du ALS

Het team van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen gaat deelnemen aan Tour du ALS om geld op te halen tegen deze spierziekte. Op deze manier vechten wij mee met Monique en blijven wij aan haar verbonden. Wilt u haar en ons hierbij steunen door middel van een donatie?

 

Vecht mee en steun onze deelname aan Tour du ALS

Met Team Nationale Waarborg gaan wij “Op naar de Top voor Tim, Monique en alle anderen”. Dat doen wij om gelden te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Wil jij Monique, ons en de stichting steunen? Klik dan hier…