Zomervakanties zijn gelukkig mogelijk! Hoe zit het met je reisverzekering en annuleringsverzekering?

We kunnen binnen eigen land op vakantie en we kunnen naar andere landen op vakantie. Het was wel spannend de afgelopen maanden hoe het zou lopen met onze zomervakanties, maar gelukkig kunnen we op weg. Zorg je dan ook dat je goed voorbereid op weg gaat? Een reisverzekering is trouwens voor binnenland en voor buitenland van toepassing.

 

Een annuleringsverzekering.

Mocht er onverhoopt iets tussen komen, bijvoorbeeld ziekte of verlies, dan is het fijn om een goede annuleringsverzekering te hebben. Zo kan je een vakantie, indien je een reden hebt die binnen de dekking van de verzekering valt, annuleren en de kosten of een deel hier van terug krijgen. Wel zo prettig in onzekere tijden.

 

Een doorlopende reisverzekering.

Je kunt telkens opnieuw een reisverzekering afsluiten, je kunt ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Dan heb je er geen omkijken naar en kan je gewoon iedere vakantie met een gerust hart op reis gaan, wetend dat je goed verzekerd bent. Ons advieskantoor houdt met regelmaat de verzekeringen onder het vergrootglas om te zien of de premies en de voorwaarden nog wel goed zijn. Zo niet, dan adviseren wij om die te veranderen.

 

Reisverzekering en zorgkosten.

Zorgkosten in het buitenland kunnen flink afwijken van Nederlandse zorgkosten. Veel mensen denken dat hun zorgverzekering hiervoor afdoende is. Echter is da onjuist. Een zorgverzekering keert vergoedingen uit die zijn gebaseerd op Nederlandse zorgkosten. Zijn de zorgkosten in het buitenland hoger? Dan moet je zelf dat verschil betalen. En dat is niet leuk als je tijdens je vakantie zorg nodig had. Met een goede reisverzekering zijn dit soort kosten ook gewoon goed gedekt.

 

Advies over je reisverzekering en annuleringsverzekering

Vrijblijvend en onafhankelijk advies over reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen? Klik hier…