Wij vinden het belangrijk om van de resultaten van ons succes te delen. Daarom sponsoren wij.

Met regelmaat uiten wij onze dankbaarheid over ons succes op social media en in directe zin naar onze klanten. Het succes dat wij met ons 12,5 jarig bestaan mochten vieren dit jaar was geweldig. Door vast de te houden aan onze persoonlijke werkwijze blijven we dicht bij onze klanten staan. Werken met de menselijke maat, zo worden wij zelf geen onpersoonlijk bedrijf waarbij onze klanten slechts nummers zijn en alles alleen maar om nummers draait. Nee het gaat ons om de mensen. Geweldig hoe wij mensen kunnen helpen met het verwezenlijken van hun dromen in de aanschaf van een woning door middel van hypotheekadvies. Of mee kunnen denken in een slimme keuze rond hun verzekeringspakket, zakelijk en als particulier. Daarin komen wij graag voor onze klanten op.

Maar wij helpen mensen ook graag op een andere manier. Mensen voor wie een droomhuis, een hypotheek of een verzekering een heel andere rol speelt. Een kleine rol of misschien zelfs helemaal geen rol. Mensen voor wie de toekomst onzeker is vanwege hun gezondheid of die vanwege hun financiële situatie meer bezig zijn of ze de volgende maand zullen redden. Dit gaat ons aan het hart omdat we soms van heel dichtbij hebben meegemaakt wat dit doet met de mens.

Hoe kunnen wij zulke mensen helpen? Door sponsoring van goede doelen.

 

Wij zijn sponsoren en deelnemers van MS Motion

Als hardlopers past dit doel ons natuurlijk perfect. Daarom zijn we ook deelnemers, maar doen we ook een financiële bijdrage. Om zo de strijd aan te gaan tegen de slopende ziekte MS (multiple sclerose). MS is op dit moment nog een ongeneeslijk, met dit event wordt er geld opgehaald voor onderzoek naar deze ziekte.

De organisatie achter MS Motion is het Nationaal MS Fonds. Door onderzoek te financieren, voorlichting te geven en coaching te bieden.

Bekijk voor meer informatie de website: https://www.msmotion.nl/

 

Jeu de boules vereniging ’t Zwijntje is een andere organisatie waar wij sponsor van zijn

Met name bijvoorbeeld het toernooi ‘Batavia Petanque’ dat ze in Apeldoorn organiseerden. Ook hier is het zo dat de activiteit ons aanspreekt, we vinden het zelf ook leuk om jeu de boules te doen, we hebben zelfs een eigen baan in de achtertuin. Maar bij deze sponsoring gaat het ons natuurlijk vooral om het doel dat ermee wordt gesteund. Het gaat namelijk om Speelgoedbank de Schatkist.

Speelgoedbank de Schatkist zet zich in voor kinderen in gezinnen die rond de armoedegrens leven. Bij deze gezinnen gaat het niet om wat voor cadeautje te krijgen voor bijv. hun verjaardag of rond feestdagen als Sinterklaas en kerst. De vraag is hier eerder of een cadeautje überhaupt mogelijk is. Speelgoedbank de Schatkist zet zich in voor het verspreiden van speelgoed onder de kinderen in deze gezinnen. Een ronduit prachtig doel wat wij met liefde steunen.

Voor meer informatie kan je hun website bezoeken: http://www.speelgoedbankapeldoorn.nl/

 

De Bas van de Goor Foundation dat zich inzet voor mensen met diabetes

Duidelijk is wel dat we graag doelen steunen dat zich op sportieve manieren inzet voor anderen. Zo ook met De Bas van de Goor Foundation.

Sporten is voor iedereen belangrijk, maar voor mensen met diabetes kan dit lastig liggen. Terwijl sporten voor mensen met diabetes hele positieve gevolgen kan hebben. De foundation organiseert activiteiten en evenementen dat gericht is op het informeren over deze positieve gevolgen. Door te doen en te bespreken, praktisch gericht.

Bekijk de website voor meer informatie: https://www.bvdgf.org/

 

Stichting Patiëntenwelzijn Slokdarmkanker (SPS), de naam zegt alles, is ook een doel dat wij een warm hart toedragen

Het geld dat deze organisatie verzameld wordt op meerdere manieren ingezet. Als eerste t.b.v. informatieverstrekking over het ziekteproces. Als tweede om het verblijf in ziekenhuizen aangenamer te maken. Denk aan wachtruimten en verpleegafdelingen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid dat er op beroep van het UMCG geld beschikbaar wordt gesteld voor onderzoek. Stichting Patiëntenwelzijn Slokdarmkanker werkt nauw samen met het UMCG.

Wij zijn bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen naast sportief ook cabrio-fans. De landelijke organisatie Cabrio Fans organiseert jaarlijks een voorjaarsrit, deze stichting is daarbij de begunstigde. Een prachtige manier natuurlijk om bij te dragen aan deze prachtige stichting.

Als je meer informatie over SPS wil, bezoek dan hun website: https://www.stichting-ps.nl/

 

Dit zijn natuurlijk allemaal prachtige doelen om te sponsoren. Zou jij je doel, stichting of event hier aan toe willen voegen? Dat kan!

Zeevat Hypotheken & Verzekering staat altijd open om de ‘sponsorportefeuille’ uit te breiden. Jij mag dus zelf ook een doel of event aan dragen.

Lijkt dat je interessant? Neem dan contact met ons op via onze contact-pagina: https://www.zeevat-advies.nl/contact/