Interview met partner Koningsstede Makelaardij

Lees hier het interview met Koningsstede Makelaardij, een partner van ons advieskantoor. Omdat wij binnenkort 12,5 jaar bestaan willen we hen in de spotlight zetten.

 

Stel je kort voor, wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn Koningsstede Makelaardij. Wij bemiddelen in verkoop, aankoop en voeren taxaties uit.

 

Wat speelt er op dit moment vooral bij jullie bedrijf? Is er leuk nieuws te melden?

Ons makelaarskantoor is enorm druk. Wij zijn een jong en dynamisch makelaarskantoor wat persoonlijke aandacht het allerbelangrijkste vind.

 

De economie trekt aan, hoe is dat vooral in jullie branche te merken?

Dat merken we aan onze werkdagen van 16 uur omdat we elke klant maximaal tevreden willen houden

 

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen ziet jullie als waardevoller partner, waarom is dat volgens jullie?

Ons makelaarskantoor is betrouwbaar, eerlijk en recht door zee. Daarnaast kunnen wij snel schakelen indien dat mogelijk en gewenst is.

 

Hoe is de samenwerking en het partnerschap begonnen?

Marcel is via Petra in contact gekomen met Edward. De samenwerking tussen onze kantoren is daarna verder uitgebouwd.

 

Edward Zeevat werkt graag samen met partners waar hij klanten vol vertrouwen naar toe kan verwijzen en die ook weer klanten naar hem door verwijzen. Wat is het aan Zeevat Hypotheken & Verzekeringen dat jullie met een gerust hart klanten door verwijzen?

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen is als Koningsstede. Net dat stapje extra! We handelen uit dezelfde waarden: betrouwbaar, eerlijk en recht door zee. Ook kunnen we beiden snel schakelen indien dat mogelijk en gewenst is.

 

Tenslotte vroegen wij nog aan Edward zelf: Waarom verwijs jij graag klanten door naar Koningsstede Makelaardij, waarom is deze partnership belangrijk voor jou?

Marcel en Jonathan hanteren dezelfde uitgangspunten als wij: korte lijnen, afspraken nakomen en het belang van je klanten voorop stellen. Voor de verkoop van een woning in Apeldoorn verwijzen wij onze klanten graag door naar Koningsstede omdat we daarmee verzekerd zijn van een deskundige aanpak en tevreden klanten. Daar doen wij ook alles voor.