Interview met partner Bosrijck Makelaars & Taxateurs

Omdat het 12,5 jarig jubileum van ons advieskantoor er aan komt hebben wij Bosrijck Makelaars & Taxateurs geïnterviewd. Zij zijn al jaren partner van ons advieskantoor, daarom willen we hen eens onder de aandacht brengen.

 

Stel je kort voor, wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn Bosrijck makelaars & taxateurs, een laagdrempelig makelaarskantoor uit Uddel dat inmiddels al een kleine 20 jaar opereert binnen de Veluwe en zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Het team van Bosrijck herbergt alle disciplines op het gebied van woningen in zich, tw verkoop van nieuw en bestaand vastgoed, verkoop van recreatief vastgoed, aankoopbegeleiding en taxaties.

 

Wat speelt er op dit moment vooral bij jullie bedrijf? Is er leuk nieuws te melden?

Momenteel zijn wij weliswaar een groeiend kantoor, maar nog steeds een hecht en compact team. De vastgoedmarkt trekt in alle opzichten weer aan en er is een trek van de stad naar het platteland op gang gekomen, waar wij met onze woningportefeuille mooi op kunnen inspelen. Naast een aantal mooie nieuwbouwprojecten in onze directe omgeving hebben wij ook fraaie recreatiewoningen in verkoop, waarvoor zelfs een aparte tak van het bedrijf is opgericht. Daarnaast blijft het aantal taxaties maar groeien en dat is voor een groot deel te danken aan de mooie samenwerking met Zeevat Hypotheken & Verzekeringen.

 

De economie trekt aan, hoe is dat vooral in jullie branche te merken?

Inmiddels is in ons werkgebied ook goed te merken dat de economie weer aantrekt. Daarvoor is er dan ook extra mankracht aangetrokken om op ons kantoor alle werkzaamheden naar tevredenheid van onze klanten te kunnen blijven uitvoeren. Wij hebben snelheid, klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken erg hoog in het vaandel staan en om tegemoet te komen aan de grotere vraag zijn wij nòg beter georganiseerd gaan werken. Korte lijnen en servicegevoeligheid zijn en blijven belangrijke items.

 

Zeevat Hypotheken & Verzekeringen ziet jullie als waardevoller partner, waarom is dat volgens jullie?

Zeevat en Bosrijck zijn ‘uit hetzelfde hout gesneden’, houden er dezelfde ‘mores’ op na en de wederzijdse medewerkers voelen elkaar naadloos aan. In voetbaltermen zou het een “één-tweetje” genoemd worden en dat geeft ook alweer de gelijkgestemdheid aan: betrokkenheid bij sport- en verenigingsleven is zowel voor Zeevat als Bosrijck aan de orde. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sponsoring van lokale sportclubs.

 

Hoe is de samenwerking en het partnerschap begonnen?

Zeevat had al eerder veel klanten in Elspeet, mede omdat hij daar zelf vandaan komt. Enige jaren geleden kreeg ook Bosrijck meer en meer klandizie uit Elspeet, zeker toen rond het jaar 2010 het project “Spoekeboompje” in de verkoop kwam en er veel hypotheken door Zeevat werden afgesloten. Toen hebben wij gemerkt dat er een enorme snelheid zat in het afwikkelen van dossiers en dat er een grote klanttevredenheid bestond. Vanaf dat moment was de synergie een feit en werden er over en weer veel klanten verwezen. Dat is nu na al die jaren nog steeds een gegeven en is de mooie samenwerking die destijds is ontstaan nog steeds actueel!

 

Edward Zeevat werkt graag samen met partners waar hij klanten vol vertrouwen naar toe kan verwijzen en die ook weer klanten naar hem door verwijzen. Wat is het aan Zeevat Hypotheken & Verzekeringen dat jullie met een gerust hart klanten door verwijzen?

Al sinds jaar en dag is er tussen de twee ondernemingen een goede samenwerking en een, zo mogelijk nog betere, verstandhouding. Er is wederzijds begrip en de twee partijen vullen elkaar naadloos aan als het gaat om het nakomen van afspraken, het hanteren van korte lijnen en dit alles in het belang van de wederzijdse klant. Namelijk, een goed hypotheekadvies levert uiteindelijk altijd geld op, maar ook tevreden klanten die hun prettige ervaringen zullen doorvertellen. Zo komt het dat beide bedrijven vaak over en weer bij de klant worden aanbevolen. Voor nu en hopelijk nog tot ver in de toekomst!

 

Tenslotte vroegen wij nog aan Edward zelf: Waarom verwijs jij graag klanten door naar Bosrijck Makelaars & Taxateurs, waarom is deze partnership belangrijk voor jou?

Hierbij sluit ik mij aan bij de woorden van Bosrijck. We hanteren allebei dezelfde uitgangspunten waar het gaat om onze werkwijze: korte lijnen, snelle en heldere communicatie en we streven er beiden naar om onze klanten het gevoel te geven dat zij onze enige klant zijn. Onze klanten waarderen dat enorm en herkennen ook elkaars werkwijzen. Zo vertelde laatst een klant: “Ik stuurde een mail naar Bosrijck en naar jou (Zeevat) en ik kreeg binnen 15 minuten van jullie allebei bijna tegelijkertijd een reactie!” Dat zegt mijns inziens wel genoeg…