Een autoverzekering, hoe wij een stap extra deden voor onze klant.

Een van onze klanten uit Apeldoorn heeft via ons advieskantoor zijn hypotheek afgesloten, een uitgebreid particulier verzekeringspakket, een zakelijk verzekeringspakket en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze klant kunnen wij daarom gerust een goede klant noemen, eentje waar wij natuurlijk heel blij mee zijn.

Toen deze klant een nieuwe auto ging kopen wilde hij dan ook graag de verzekering weer bij ons onder brengen. Maar het bedrijf dat hem de auto verkocht deed hem ook een aanbod om de auto te verzekeren.

 

Een verzekeringsofferte van de autoverkoper

Eerlijk is eerlijk, het aanbod dat de klant kreeg was heel scherp. Een hele nette premie voor een uitgebreide autoverzekering.

Echter wilde de klant de verzekering liever bij ons advieskantoor onder brengen. Hij koos liever voor onze persoonlijke aanpak. Daarnaast vond hij het gewoon handiger om alle verzekeringen bij 1 verzekeraar onder te brengen. En dat is natuurlijk ook prettiger.

Echter was de premie van de verzekering die ons advieskantoor kon bieden niet zo scherp als die van de autoverkoper. Maar daar wilden wij het natuurlijk niet bij laten zitten. Wij zijn er trots op dat we oplossingen op maat bieden en nu gingen we daar ook 100% voor.

 

Ons advieskantoor deed de extra stap samen met de autoverzekeraar

Wij zijn met de offerte van de autoverkoper in de hand in gesprek gegaan met de verzekeraar waar ons advieskantoor veel mee samen werkt. En uit dat gesprek bleek de kracht van goede samenwerking.

Verzekeraar NH1816 wilde de premie laten zakken zodat onze klant precies dezelfde autoverzekering kon afnemen tegen praktisch dezelfde prijs als die van autoverkoper.

 

Een tevreden klant

Zo konden wij die extra stap nemen door onze klant een goede verzekering te bieden, tegen een concurrerende premie en via ons advieskantoor.

Zo weet de klant dat hij altijd op onze service kan rekenen als er verzekeringstechnisch iets met zijn auto aan de hand is en hoefde hij geen autoverzekering af te sluiten via een partij die hij niet kent en die hem niet kent.

 

Is op deze manier een autoverzekering afsluiten voor jou ook mogelijk?

Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van je persoonlijke situatie. Geen een klant is hetzelfde en daarom is ook het afsluiten van een autoverzekering niet zomaar hetzelfde.
Wil je weten wat er voor jou mogelijk is? Dan staan wij je graag te woord en denken we graag actief met je mee.