Reisverzekeringsadvies, 3 belangrijke aspecten

Een binnenland-buitenland misverstand die we vaak zien…

We komen tijdens onze adviesgesprekken geregeld misverstanden tegen. Zo denken veel mensen dat reisverzekeringen alleen geldig zijn in het buitenland. Dat klopt echter niet, reisverzekeringen zijn ook van toepassing in het binnenland.

Het verschil tussen een reisverzekering en een annuleringsverzekering…

Stel dat je door een ongeval binnen je familie je vakantie moet onderbreken om terug naar huis te gaan. Een reisverzekering vergoed wel de extra reiskosten die hierdoor ontstaan, maar niet de verloren reisdagen. Een annuleringsverzekering vergoed de reisdagen die je in deze situatie kwijt bent geraakt.

Een ander voorbeeld is dat als je vakantiedagen mist omdat je vliegtuig vertraging heeft dan kan je een beroep doen op je annuleringsverzekering om die verloren reisdagen vergoed te krijgen.

Je gaat met de auto op vakantie…

Via ons advieskantoor kan je reisverzekering worden uitgebreid met bijvoorbeeld pech-hulp in het buitenland. Denk aan het afslepen van je auto of vervangend vervoer als je auto niet (snel) gerepareerd kan worden.

Meer weten over verzekeringen? Klik hier…