Hypotheekadvies, wat is verstandig?

Hypotheekregels, ik snap er maar weinig van…

Er zijn zo veel regels in ‘hypotheekland’ en die veranderen ook nog eens met grote regelmaat. Hoe weet ik dan waar ik goed aan doe? Ons advieskantoor staat voor je klaar. Wij zijn tot in de puntjes op de hoogte van de nieuwste regels en nemen je al het moeilijke regelwerk uit handen. Zodat jij onbezorgd bezig kan zijn met de leuke zaken van een nieuwe woning.

Lage rentes, daar wil ik ook een graantje van meepikken…

Daar geven we je groot gelijk in. Het eerste waar veel van onze klanten aan denken is het oversluiten van de hypotheek. In sommige gevallen kan dit inderdaad voordelen opleveren, maar vaak ook niet. Gezien de huidige hypotheekrentes is het vooral interessant om je huidige woning te verkopen en een nieuwe woning te kopen.

Waarom een hypotheekadviseur? Ik kan ook zelf naar de bank gaan…

Ons advieskantoor is onafhankelijk, wij werken met verschillende hypotheekverstrekkers samen. Zo kunnen wij de juiste hypotheekverstrekker met het juiste product voor je vinden zodat je hypotheek echt aansluit op je persoonlijke wensen. Het aanbod is dus veel groter want als je naar een bank gaat zal die alleen het eigen aanbod adviseren.

Meer weten? Klik hier…