De zomer is voorbij, blik op het najaar. Waar heb jij financieel advies over nodig?

De zomer is voorbij, de meeste mensen zijn terug van vakantie en gaan weer aan het werk. Heerlijk om zo een paar weken rust te hebben gehad, voor velen een periode om echt stil te staan bij waar ze nu staan in het leven en hoe ze verder willen. Wat is er bij jou deze zomer naar voren gekomen?

 

Een nieuwe woning? Tijd voor goed hypotheekadvies.

Heb jij deze zomer besloten dat je wilt verhuizen, van huur naar een koopwoning wilt of als starter de woningmarkt wilt betreden? Dan is het tijd voor een persoonlijk adviesgesprek over hypotheken.
Wij gaan in onze hypotheekadvies verder dan de meeste aanbieders. Wij kijken verder dan de standaard mogelijkheden in hypotheekland. Natuurlijk vertellen wij je net als iedereen wat je kan lenen op basis van je huidige situatie. Daarnaast kijken wij met je mee wat er nodig is om je doel te behalen. Zo kijken we met je mee of er nog een salarisverhoging in zit op basis van je CAO bijvoorbeeld. Of denken we met je mee wat er naast je huidige situatie nodig is om wel die ene woning te kunnen kopen. En zulke oplossingen kunnen zich natuurlijk in allerlei vormen aandienen.

Wil je een vrijblijvend en geheel kosteloos gesprek? Neem dan contact met ons op…

 

Verzekeringen regelen, wat een gedoe. Tijd om over te stappen?

Tijdens je vakantie kan je er achter komen dat je helemaal niet zo goed verzekerd bent als je dacht. Of dat je verzekeraar helemaal niet zo prettig in de omgang is als je een claim in wilt dienen.

Je reisverzekering bijvoorbeeld, bleef je met hogere kosten zitten ook al dacht je dat je reisverzekering die kosten zou dekken? Ga dan een gesprek met ons aan, wij geven je graag eerlijk en begrijpelijk verzekeringsadvies. We vertellen waar je rekening mee moet houden en waar de haken en de ogen zitten. Verder kan je alles gewoon aan ons overlaten.

Je kan natuurlijk ook voor advies over andere verzekeringen bij ons terecht. Klik hier om alle verzekeringen te bekijken waar wij advies over geven…

 

Die uitbouw in het vakantiehuisje was echt super, dat wil ik thuis ook. Op zoek naar een financiering?

Het kan zijn dat je het al langer wilde, of je bent tijdens je vakantie geïnspireerd geraakt. Je wil een uitbouw thuis, meer ruimte en meer woongenot. Maar hoe betaal je dat?
Onze adviseurs denken graag met je mee. We bespreken de financieringsmogelijkheden van a tot z met je door zodat jij een goede keuze kunt maken. Wij zorgen vervolgens ook voor de administratieve afhandeling. Zo kan jij je lekker bezig houden met het waarmaken van je droom.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken…

 

Deze zomer ben je echt tot jezelf gekomen, je weet het zeker, je wordt ondernemer!

Veel ondernemers kwamen er in een rustig moment, terwijl ze uitkeken over de bergen, tot de conclusie dat ze het anders wilden gaan doen. Misschien heb jij ook wel zo’n soort ervaring gehad. Je wilt gewoon wat anders, doorgroeien, je innovatieve plan lanceren, meer vrijheid of gewoon je werk doen op de manier zoals jij dat voor je ziet. Wat je drijfveer ook is, je gaat ondernemen. Een spannende en hele mooie stap ook. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden?

Dan is het ook goed om rekening te houden met de risico’s die je loopt als ondernemer. Als werknemer ben je standaard verzekerd tegen veel risico’s, maar als ondernemer is dat totaal anders. Graag praten we daar met je over verder. Zodat jij je bezig kunt houden met het ondernemen en die regelzaken lekker aan ons over kunt laten.

Lees hier meer over onze zakelijke verzekeringen…