De zomer is er, eindelijk vakantie! Ga zorgeloos op vakantie met een goede reisverzekering.

Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland? Denk dan eens na over een doorlopende reisverzekering met pechhulp in het buitenland.

Ben jij gek op cultuur en/of natuur en leg je dat allemaal met je waardevolle spiegelreflexcamera vast? Dan heb je op vakantie iets van hoge waarde bij je. Veel mensen nemen ook nog hun tablet en laptop mee op vakantie. Wat als dat wordt gestolen? Dan is het fijn dat je goed verzekerd bent tegen de financiële gevolgen van een dergelijke diefstal.

Ook voor zorg in het buitenland is een reisverzekering heel belangrijk. Maar dekt mijn zorgverzekering dat niet dan? Niet automatisch, de zorgverzekeraar vergoed namelijk medische kosten in het buitenland op basis van de Nederlandse tarieven. Zijn je kosten in het buitenland hoger dan dat ze in Nederland zouden zijn? Dan moet je zelf het verschil betalen, had niet gehoeven met een goede reisverzekering.

 

Onze bereikbaarheid tijdens de zomerperiode.

Zoals iedere zomer zijn wij gewoon bereikbaar voor onze bestaande en nieuwe klanten. Tijdens de voorgaande zomers stonden Petra en Edward altijd voor je klaar. Nu Monique aan ons team is toegevoegd kunnen we je nog sneller van dienst zijn en je vragen beantwoorden.

Wil je ons team ontmoeten? Klik dan hier…

 

We wensen je een fijne zomer.

De een gaat tijdens zijn zomervakantie thuis klussen, misschien heb je wel een nieuwe woning gekocht. De ander gaat lekker in Nederland kamperen of met de caravan naar Spanje. Misschien ga je wel met het vliegtuig naar een tropische bestemming.
Wat je ook gaat doen, we wensen je een hele fijne zomer.

Groetjes,
Team Zeevat