Even voorstellen aan Geert Wassink

Geert Wassink woont in Apeldoorn. Hij is in de 30 jaar en heeft de nodige ervaring opgedaan, in mensenkennis en klaar staan voor klanten, als zelfstandig ondernemer.

 

De achtergrond van Geert

Geert is, voordat hij bij het team kwam, zelfstandig ondernemer geweest. Hier heeft hij de nodige mensenkennis opgedaan en zich op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkeld. Na het opzetten van een goed lopende zaak was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Op uitnodiging van Edward heeft Geert de overstap gemaakt naar de financiële dienstverlening. Met name het persoonlijke aspect waarbij de klant centraal staat sprak hem aan.

 

Hoe Geert zijn functie bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen uitvoerd

Geert neemt graag de tijd en aandacht voor zijn klanten, is bereid om een stap extra te zetten en te kijken naar en te denken in mogelijkheden. Mede door zijn gestructureerde werkwijze vormt dit een goede basis voor een verzekerings- of hypotheekadvies op maat. Indien je een (vrijblijvend)adviesgesprek met Geert heeft, zul je merken dat hij oog en aandacht heeft voor je wensen. Dankzij zijn heldere en begrijpelijke manier van communiceren weet je aan het einde van het gesprek precies waar je aan toe bent.