Even voorstellen aan Monique van den Hoorn

Monique werkt alweer sinds 1 januari 2018 voor ons. De tijd gaat hard, wat zijn we blij met haar.
Haar volledige naam is Monique van den Hoorn en zij is 32 jaar. Monique is geboren in Elspeet en op haar tiende met haar ouders en twee broers naar Nunspeet verhuisd. Ze kent de omgeving en de mensen goed. Wat natuurlijk perfect bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen aansluit, wij hebben in dit gebied namelijk veel klanten.

Monique had altijd de droom om schrijfster te worden, dus na de middelbare school is zij journalistiek gaan studeren. Die droom bleek achteraf toch een illusie te zijn. Ze kwam in de financiële sector terecht.

 

De ervaring van Monique

Na het afronden van haar journalistieke opleiding vond ze al snel een leuke vacature bij ING die haar aansprak. Ze kreeg de baan! Bij ING heeft ze haar vakdiploma’s gehaald en de nodige ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening.

Na haar periode bij de ING was het tijd voor iets nieuws. Monique ging aan de slag als verzekeringsadviseur bij een assurantiekantoor in de omgeving van Zwolle.

 

Hoe Monique bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen terecht is gekomen

Samen met haar man Maurice en hun hond Woody, woont Monique sinds 2017 met veel plezier aan de Astridlaan in Nunspeet. Ons advieskantoor heeft hier een grote rol in gespeeld. Dankzij Edward en Petra was de hypotheek snel rond en was het eerste huis van Maurice en Monique een feit! Maar het bleef niet bij een hypotheek alleen…

 

Monique wordt opgenomen in ons team

Voordat Monique daadwerkelijk bij ons in dienst kwam heeft Edward haar kennis laten maken met het vak van hypotheekadviseur.

Zo heeft zij binnen ons advieskantoor de hoge mate van dienstverlening van onze klanten kunnen zien. Edward heeft haar geleerd wat een goede hypotheekadviseur is en vooral doet. Het was al snel duidelijk dat dit Monique op het lijf geschreven is.

Monique jaagt hetzelfde na als Zeevat Hypotheken & Verzekeringen, persoonlijk advies door maatwerk dat is afgestemd op de wensen van de klant.

 

Monique in haar vrije tijd

In haar vrije tijd loopt Monique hele einden in de schitterende natuurgebieden die de Veluwe te bieden heeft. Ze is dol op (h)eerlijk eten, koken en reizen. Een van die trips was de route 66, een indrukwekkende belevenis.

Door haar liefde voor de veluwe en omdat hier is opgegroeid is zij uitermate geschikt om als hypotheek- en verzekeringsadviseur in deze omgeving. Graag pakt Monique dan ook de kans om te laten zien wat ze voor je kan doen. Spreek haar gerust aan als als je haar tegen komt.