Even voorstellen aan Monique van den Hoorn

Vanaf 1 januari heeft Zeevat Hypotheken & Verzekeringen er een nieuw gezicht bij! En de gelukkige is Monique.

Haar volledige naam is Monique van den Hoorn en zij is 31 jaar. Monique is geboren in Elspeet en op haar tiende met haar ouders en twee broers naar Nunspeet verhuisd.
Ze had altijd de droom om schrijfster te worden, dus na de middelbare school is Monique journalistiek gaan studeren. Die droom bleek achteraf toch een illusie te zijn. Maar ze vond al snel een leuke vacature bij ING die haar aansprak en gelukkig kreeg ze de baan. Hier heeft Monique de nodige ervaring op kunnen doen binnen de financiële dienstverlening. Ook heeft zij bij ING haar vakdiploma’s gehaald. Na ING is ze aan de slag gegaan als verzekeringsadviseur bij een assurantiekantoor in de omgeving van Zwolle. In haar vrije tijd loopt Monique hele einden in de schitterende natuurgebieden die de Veluwe te bieden heeft. Ze is dol op (h)eerlijk eten, koken en reizen. De laatste trip die ze heeft gemaakt was de Route 66 en dat was een indrukwekkende belevenis!

Samen met haar man Maurice en hun pup Woody, woont Monique sinds kort met veel plezier aan de Astridlaan in Nunspeet. Hier heeft Zeevat Hypotheken & Verzekeringen een grote rol in gespeeld. Dankzij Edward en zijn vrouw Petra was de hypotheek snel rond en was het eerste huis van Maurice en Monique een feit! Maar het bleef niet bij een hypotheek…

De afgelopen tijd hebben wij Monique kennis laten maken met het vak van hypotheekadviseur.
Zo heeft zij op kantoor de hoge mate van dienstverlening voor onze klanten kunnen zien en is haar door Edward geleerd wat een goede hypotheekadviseur is en vooral doet. Graag pakt Monique dan ook de kans om te laten zien wat ze voor u kan doen.