Even voorstellen aan Erik Berends

Vanaf 1 augustus 2019 heeft Zeevat Hypotheken & Verzekeringen er een nieuw gezicht bij. De naam is Berends, Erik Berends!

Erik is geboren op 6 oktober 1970 en daarmee pas 48 lentes jong. Geboren en getogen in het mooie Eerbeek, maar sinds 2005 woont hij samen met zijn vrouw Elien in Doesburg. Erik loopt al meer dan 20 jaar mee in de financiële dienstverlening, hij kent de sector dan ook als zijn broekzak. Als adviseur en leidinggevende bij diverse instellingen in de financiële sector heeft hij de nodige ervaring opgedaan. De laatste 5 jaren was Erik manager bij de Volksbank. Alsof dat niet genoeg is, is Erik ook gecertificeerd financieel planner (FFP). Tijdens zijn loopbaan was het altijd zijn streven om zoveel mogelijk het contact met klanten te behouden.

 

Hoe Erik bij ons advieskantoor terecht is gekomen?

Erik is een oude bekende van Edward en Petra. Voordat Edward zijn eigen kantoor startte waren Erik, Edward en Petra al een tijd hele goede collega’s. Deze band is door de jaren heen intact gebleven. Nu het succes van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen ervoor zorgt dat er een dringende behoefte aan uitbreiding is, was het het een logische keuze om Erik in ons team op te nemen.

 

Waarom Erik de juiste keuze is voor Zeevat Hypotheken & Verzekeringen?

Net als Edward is Erik een adviseur die niets liever doet dan het geven van een goed maatwerk advies dat exact aansluit op de wensen van de klant. Een advies waar klanten echt mee geholpen zijn.
Dat advies geeft hij in normale taal die jij begrijpt en het liefst aan huis. Daar voel jij je immers het meest op je gemak en heb je alle spullen bij de hand.
Deze werkwijze gaat natuurlijk hand in hand met de werkwijze van ons advieskantoor. Een prachtige match!

 

Naast maatwerk advies heeft Erik nog een grote hobby.

Erik heeft naast het vak van adviseren nog een passie. In zijn vrije tijd houdt hij zich het liefst bezig met het organiseren van toerrally’s voor cabrio-liefhebbers. Hij geniet er van om liefhebbers zoals hem zelf een mooie dag te laten beleven en dit goed te organiseren. Daarnaast zorgt hij er voor dat deze evenementen gekoppeld worden aan diverse goede doelen. De opbrengst van deze toertochten gaat dan naar zo’n goed doel. Zo heeft Erik zijn hobby en zingeving mooi met elkaar in evenwicht gebracht.

Maak eens een afspraak met Erik en je zult ontdekken dat Erik vooral een no-nonsense adviseur is waarmee je gemakkelijk een band opbouwt. Eerlijk en passend adviseren is wat hem motiveert. Hij grijpt graag de kans daarom graag aan om je te laten zien wat hij voor je kan betekenen.