Even voorstellen aan Ben Winkler

Ben werkt sinds 1 augustus 2020 voor ons advieskantoor. Een goede toevoeging aan ons team.
Zijn volledige naam is Ben Winkler en hij is woonachtig in Apeldoorn. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om sportief bezig te zijn en gaat hij graag met zijn motor op pad. Ook al woont hij in een prachtige bosrijke omgeving, dat weerhoudt hem er niet van om ook verder te rijden naar onze buurlanden.

 

De achtergrond van Ben

Nadat hij in 2015 zijn opleiding Marketing en Communicatie heeft afgerond, heeft hij de keuze gemaakt om zich te richten op financiële dienstverlening. Aan de Hogeschool in Utrecht is hij gestart met de opleiding Financial Services Management. Na een stageperiode bij Achmea kreeg hij de mogelijkheid om zijn eerste baan in de financiële dienstverlening te starten.

 

De ervaring van Ben

Ben heeft ruim 2 jaar bij Achmea gewerkt en heeft hij ruime ervaring opgedaan met de verschillende facetten van financieel advies. Na deze periode werd het tijd om verder te kijken. Hij werd benaderd door een detacheringsbureau en kwam terecht bij Rabobank. Daar maakte Ben kennis met verzekeringen voor zakelijke klanten.

 

Hoe Ben bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen terecht is gekomen

De periode bij Rabobank heeft voor Ben niet zo heel lang geduurd. Hij werd door Edward gevraagd om als hypotheekadviseur aan de slag te gaan bij Zeevat Hypotheken & Verzekeringen. Daar hoefde Ben niet lang over na te denken. Hij is blij vanaf 1 augustus 2020 deel uit te maken van het team en kijkt er naar uit om kennis met je te maken.

Wellicht ontmoet je hem binnenkort voor een adviesgesprek.