Zeevat Hypotheken & Verzekeringen en Eilander & Partners bundelen de krachten!

Vanaf 1 juli 2024 gaan Zeevat Hypotheken & Verzekeringen en Eilander & Partners, beiden gevestigd in Apeldoorn, de krachten bundelen. Dat betekent dat beide bedrijven gaan samenwerken en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen onderdeel zal worden van Eilander & Partners.

 

De achtergrond

In 2006 ben ik gestart met Zeevat Hypotheken & Verzekeringen en in de 18 jaar die volgden is het bedrijf uitgegroeid tot een advieskantoor met meer dan 1000 (!) totaalrelaties. Lange tijd hebben Petra en ik het kantoor alleen gerund, totdat Monique van den Hoorn in januari 2018 onderdeel werd van het team. Nadat Monique als gevolg van de ziekte ALS haar werkzaamheden moest neerleggen werd het alsmaar drukker en werd externe hulp steeds meer noodzakelijk. Sinds 2011 is Tim Smit de trotse eigenaar van Eilander & Partners in Apeldoorn. Na langere tijd als adviseur betrokken te zijn bij het kantoor, met een zeer goede naam in Apeldoorn en wijde omgeving, nam hij in 2011 het bedrijf over van de oorspronkelijke oprichter. In Eilander & Partners hebben we een partij gevonden die net als wij klantgerichtheid en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

 

De toekomst

Wat verandert er voor de klanten van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen? Voorlopig heel weinig. Petra en ik blijven de komende jaren betrokken bij de nieuwe organisatie en wij blijven ook jullie aanspreekpunt. Onze telefoonnummers en mailadressen blijven gewoon in gebruik en de dienstverlening en service zullen niet veranderen. Tijdens vakanties zullen telefoontjes en mails worden beantwoord door de deskundige medewerk(st)ers van Eilander & Partners waardoor de service gegarandeerd blijft. Klanten die de verzekeringsapp van Nh 1816 Verzekeringen gebruiken zullen binnenkort Eilander & Partners als tussenpersoon zien staan, eventuele wijzigingen kunnen dan ook via hen doorgegeven worden.

 

Verdere communicatie

De komende tijd zullen Tim en ik jullie verder informeren over de samenwerking tussen onze kantoren en de voordelen die dat voor jullie met zich mee zal gaan brengen.

 

Tot slot

Petra en ik (en Tim en zijn team natuurlijk ook) wensen jullie een hele fijne zomer toe en mocht je op vakantie gaan, alvast een hele fijne vakantie gewenst!