Terugblik Tour du ALS 2024

Donderdag 13 juni 2024 beklommen wij, voor de laatste keer met Monique, de Mont Ventoux om ALS de wereld uit te trappen. Hoewel het een emotionele beklimming was, was het ook mooi. Dit event bindt samen en wat hebben we een prachtig bedrag opgehaald met ons team.

 

Monique ging voor de laatste keer mee naar de top

Dit was de laatste keer dat Monique op de Mont Ventoux stond. Met de ruim 6 uur durende beklimming van 21,5 kilometer, hebben we Monique in haar eigen driewieler met extra duwstang naar de top geduwd. De laatste 200 meter heeft ze met ondersteuning van haar man Maurice en goede vriend Bart te voet afgelegd. Een emotioneel moment.

Lees hier ook over op de website van RTV Nunspeet…

 

Een prachtig opgehaald bedrag van 218.147 euro

We begonnen met een streefbedrag van 100.000 euro, maar met de tijd hebben we dat stapsgewijs opgehoogd naar 175.000 euro. En daar zijn we nog ver overheen gegaan. Prachtig!

Iedereen die een donatie heeft gedaan of op een andere manier betrokken was bij Tour du ALS willen we hartelijk bedanken!

 

Wij gaan door!

Volgend jaar gaan wij zeker weer meedoen. Voor Monique helaas de laatste keer dit jaar, voor haar gaan wij door tot ALS een behandelbare ziekte is!
Hopelijk met een nog groter team en hopelijk met een nog grotere opbrengst.