Een nieuwe adviseur in ons team, Erik Berends

Ons advieskantoor bestond dit jaar 12,5 jaar. In die 12,5 jaar zijn wij enorm gegroeid. En dat hebben we met name aan onze klanten te danken. Doordat zij zo positief over ons zijn naar hun bekenden, vrienden en familie krijgen wij steeds meer nieuwe aanvragen binnen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook onze terugkerende klanten.

Daar waar Edward het de eerste jaren het alleen af kon, moest er in de loop van de jaren steeds meer mankracht bij komen om onze dienstverlening te blijven waarborgen.?

 

Petra gaat een grotere rol spelen in ons advieskantoor

In de loop van de jaren kreeg Petra al een steeds grotere rol binnen Zeevat Hypotheken & Verzekeringen. Zo kon Edward zich richten op adviseren en Petra de backoffice-taken op zich nemen. Dat heeft een aantal jaren voor een goede balans gezorgd.

In 2017 bleek echter dat het werk weer zo enorm groeide dat Edward en Petra besloten dat er een extra teamlid bij moest komen.

 

Monique wordt toegevoegd aan het team

Nadat Monique een tijdje mee had gelopen met Edward bleek zij de juiste persoon te zijn voor Zeevat Hypotheken & Verzekeringen. Haar klantgerichtheid, inzet en dynamiek met onze klanten kwam sterk overeen met die van Edward.

We waren dan ook maar wat blij toen zij vanaf 1 januari 2018 bij ons aan de slag ging als adviseur in hypotheken en verzekeringen.

 

De groei zette door, weer was er een extra paar handen nodig

In 2019 werd het duidelijk. De groep klanten die hun bekenden, vrienden en familie aanraadt om naar Zeevat Hypotheken & Verzekeringen voor hypotheekadvies en verzekeringsadvies wordt steeds groter. Een echt sneeuwbaleffect.

En voor al die nieuwe klanten, maar natuurlijk ook voor onze bestaande klanten, willen we klaar staan zoals we dat altijd al deden. Of met nog betere dienstverlening. Want we blijven natuurlijk naar verbetering streven.

Edward en Petra kenden Erik al vanuit hun arbeidsverleden en de goede relatie die zij met hem hadden was al die jaren intact gebleven. Tijd om een gesprek met Erik aan te gaan om te zien of al zijn ervaring niet beter bij ons advieskantoor ingezet kon worden.

En weer was het een match. Ook Erik werkt vanuit persoonlijk advies, gebaseerd op de wensen van de klant en bij de klanten thuis. Erik is geboren voor het klantencontact en de uitdagende financiële materie in begrijpelijke taal uit te leggen. Wat zijn we blij dat Erik bij ons aan wil sluiten.

Meer weten over Erik? Klik hier…